PGD Dolnji Logatec
Intervencije 2017 | Prostovoljno Gasilsko Društvo Dolnji Logatec
INTERVENCIJE 2017

-27.11. smo bili obveščeni, da se na Pavšičevi ulici iz večstanovanjske stavbe vali bel dim. Na kraju smo ugotovili, da gre za izhajanje sopare.


-13.11. ob 21.34 je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše na Stari cesti v Logatcu. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo požar pogasili, prezračili objekt in stanovalcu oskrbeli ureznino ter ga napotili v ZD.SLIKE


-13.11. ob 13.42 se je na Pehačkovi cesti v Logatcu, zaradi snega nad električne vodnike nagnila smreka. Zaradi iskrenja iz električnih vodnikov smo na kraju dogodka posredovali gasilci PGD Gorenji Logatec ter PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali kraj dogodka ter počakali na prihod Elektro podjetja, ki so nato sanirali zadevo!


-13.11. ob 10.12 sta na cesti Hotedršica – Godovič, občina Logatec, čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in z absorbentom posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Logatec so prevzeli v oskrbo eno lažje poškodovano osebo. SLIKE


-8.11. je ob 6.15 v naselju Rovte, občina Logatec, zaradi okvare na električni instalaciji zagorelo v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Gasilci PGD Rovte in Dolnji Logatec smo požar pogasili, pregledali in prezračili prostore ter nudili pomoč pri sanaciji požarišča. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti. SLIKE


-7.11. se je ob 16.41 v obrtni coni v Logatcu Logatec širil smrad po plinu. Posredovali smo poklini gasilci GB Ljubljana in PGD Dolnji Logatec. Preiskali smo okolico in na treh lokacijah ugotovili uhajanje plina. Zaprli smo plinovodne ventile. Na kraju je bila prisotna dežurna služba Adria plina.


-5.11. smo ob 1.56 v naselju Brod v Logatcu gasilci PGD Dolnji Logatec nudili pomoč oboleli osebi pri oživljanju z defibrilatorjem do prihoda reševalcev NMP Logatec.


-3.11.je ob 14:26 na AC Logatec - Unec gorel osebni avtomobil. Požar so gasili mimoidoči gasilci iz PGD Rakek z gasilnimi aparati. PGD Dolnji Logatec smo zavarovali kraj dogodka, dokončno pogasili požar in vozilo pregledali s termo kamero. SLIKE


-31.10. sta ob 17.57 na avtocesti v smeri od Logatca proti Postojni trčili osebni vozili. Posredovali smo gasilci GB Ljubljana in PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter cestišče posuli z absorbentom. V nesreči je bila poškodovana ena oseba. SLIKE


-24.10. je ob 13.56 na cesti Logatec – Žiri, občina Logatec, prišlo do prometne nesreče. Posredovali smo reševalci NMP Ljubljana, gasilci PGD Dolnji Logatec in Policija. Gasilci smo na kraju nesreče odklopili akumulatorja na vozilih, zavarovali kraj dogodka ter pomagali NMP pri prenosu poškodovane osebe.


-22.10. je ob 12.46 na avtocesti med Logatcem in Vrhniko v občini Vrhnika osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo in obstalo na cestišču. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec in GB Ljubljana, ki smo na kraju zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter pomagali reševalcem NMP pri prenosu poškodovanca do reševalnega vozila.


-20.10. je ob 19.06 na gradbišču v IOC Zapolje, občina Logatec, gorel odpadni gradbeni material. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo pogasili požar na površini desetih kvadratnih metrov.


-18.10. je ob 23.09 na avtocestnem počivališču Lom v smeri primorske, občina Logatec, voznik tovornega vozila med manevriranjem poškodoval posodo za gorivo tovornega vozila, ki je bil parkiran. Posredovali smo poklicni gasilci GB Ljubljana in PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali območje, prečrpali 250 litrov goriva iz poškodovanega rezervoarja ter posuli približno 200 kvadratnih metrov površine z vpojnimi sredstvi. Na kraju so bili prisotni policisti in dežurna služba Darsa. SLIKE


-18.10. se je ob 13.11 na cesti 5. maja v Logatcu lastnica zaklenila iz stanovanja. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo z vrvno tehniko vstopili skozi strešno okno hiše in vrata odklenili.


-20.9. je ob 11.26 na Notranjski cesti v Logatcu zagorelo v transformatorju. Posredovali so dežurni delavci Elektro Ljubljana in gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo požar pogasili.


-19.9. se je ob 16.00 na avtocestnem počivališču Lom v smeri proti Uncu, občina Logatec, zaradi okvare turbine motorja, močno kadilo iz tovornega vozila. Gasilci PGD Dolnji Logatec in Rakek smo zavarovali kraj dogodka, preventivno pregledali tovorno vozilo, namestili pivna črevesa na bližnje odtočne kanale in z vpojnimi sredstvi posuli ter očistili razlite motorne tekočine!


-18.9. je ob 12.19 na avtocesti med Logatcem in Uncem, pred izvozom za Unec, občina Cerknica, zaradi neprilagojene vožnje zaneslo vozilo v obcestno ograjo in se prevrnilo. Posredovali smo gasilci PGD Cerknica in Dolnji Logatec, ki smo prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč ekipi NMP Cerknica, pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi. V prometni nesreči se je poškodovala ena oseba, katera je bila odpeljana na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.


-12.9. se je ob 15.49 na cesti Podlipa–Rovte, občina Logatec, pod tovornim vozilom udrlo razmočeno cestišče, zaradi česar je vozilo zdrsnilo s ceste in obstalo na boku. Gasilci PGD Dolnji Logatec in GB Ljubljana smo zavarovali kraj nesreče, vozilo pritrdili zaradi možnosti zdrsa po brežini in vozilo pregledali. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.


-3.9. so ob 11.10 na AC Postojna - Ljubljana pred izvozom na počivališče Lom, zaradi padca kolesa s prtljažnika vozila, zadaj v naletu trčila tri osebna vozila. Poleg reševalcev in policije smo posredovali še gasilci PGD Dolnji Logatec, Stara Vrhnika, Cerknica in PGE Ljubljana. Zavarovali smo kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in počistili. Dve osebi sta se v nesreči poškodovali.


-2.9. so ob 9.23 na Tržaški cesti, občina Logatec, v dimniku stanovanjske hiše zagorele saje. Gasilci PGD Gorenji Logatec in Dolnji Logatec smo pogasili goreče saje, očistili dimno tuljavo in pregledali okolico dimnika.


-13.8. je ob 23.24 na cesti Logatec–Planina v naselju Kalce, občina Logatec, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Aktivirani smo bili gasilci PGD Dolnji Logatec in GB Ljubljana. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo do prihoda reševalcev NMP Logatec oskrbeli poškodovanega voznika, zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, potegnili vozilo na cestišče in pomagali pri nalaganju uničenega vozila na vozilo vlečne službe. Poškodovanega voznika so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. SLIKE


-12.8. se je ob 21.04 na cesti Žiri–Logatec, občina Logatec, voznik z osebnim vozilom prevrnil na streho. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, očistili cestišče in pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila. V nesreči ni bil nihče poškodovan. SLIKE


-10.8. smo bili obveščeni o požaru v naravi v bližini ulice Dol. Aktivirani smo bili skupaj s PGD Gorenji Logatec, vendar posredovanje ni bilo potrebno.


-6.8. so nekaj po 18. uri nevihtni oblaki hitro pokvarili nedeljsko popoldne, ki so s seboj prinesli močne nalive, točo ter tudi močan veter. Največ škode na območju občine je nastalo na območju Medvedjega Brda, Rovt, Petkovca ter Zaplane. Dolnjelogaški gasilci smo posredovali na cesti Logatec - Rovte, kjer smo razrezali drevo, ki je padlo čez cesto ter v Rovtah, kjer je zalilo prostore vrtca. Obakrat smo posredovali skupaj s PGD Rovte. Kasneje smo bili klicani tudi na Prešernovo ulico v Logatcu, kjer je voda zalila klet večstanovanjskega bloka, vendar naše posredovanje ni bilo potrebno, saj so stanovalci že sami ukrepali.


-6.8. je ob 17.23 na cesti Logatec - Vrhnika, občina Logatec padel motorist z motornim kolesom. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec. Na kraju smo nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista v reševalno vozilo. Kraj nesreče smo tudi prometno in požarno zavarovali ter pripravili pot za iznos poškodovane osebe iz doline.


-4.8. smo ob 16.37 gasilci PGD Dolnji Logatec s pomočjo lestve vstopili skozi okno v stanovanje na Jački v Logatcu, kjer je bila onemogla oseba. Oskrbeli smo jo in pomagali prenesti v reševalno vozilo. Reševalci NMP ZD Logatec so jo prepeljali v UKC Ljubljana.


-2.8. smo ob 23.23 na Partizanski cesti v Logatcu, občina Logatec, gasilci PGD Logatec nudili pomoč reševalcem NMP ZD Logatec pri oskrbi in prenosu obolele osebe.


-16.7. smo bili obveščeni o prometni nesreči na AC med počivališčem Lom in Uncem. Med vožnjo na kraj intervencije smo bili preklicani, saj je do nesreče prišlo med Uncem in Postojno.


-16.7. je ob 2.31 na cesti Logatec - Idrija, pred Hotedršico, občina Logatec, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator ter potegnili vozilo na cestišče. Reševalci NMP Logatec so oskrbeli lažje poškodovano osebo. Aktvirani so bili tudi gasilci GB Ljubljana, vendar je bilo njihovo posredovanje preklicano.


-7.7. je ob 14.18 zagorelo ob železniški progi med železniške postajo v Logatcu v smeri proti Postojni. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo pogasili okoli 100 kvadratnih metrov suhe trave in 50 železniških pragov.


-6.7. smo bili obveščeni o požaru gume tovornega vozila na avtocesti med počivališčem Lom in Uncem. Avtocestni odsek smo pregledali, vendar tovornega vozila nismo našli.


23.6. je ob 21.18 na Medvedjem Brdu, občina Logatec, gorel hlev velikosti 15x8 metrov, v katerem ni bilo živine. Posredovali smo gasilci PGD Medvedje Brdo, Dolnji Logatec in Rovte, PGD Vrh Sveti Trije Kralji pa so bili v pripravljenosti. V hlevu je bilo shranjeno seno in nekaj predmetov, ki so oteževali gašenje.


-25.5. smo ob 4.09 na Tovarniški cesti v Logatcu, gasilci PGD Dolnji Logatec, iz kleti izčrpali okoli 11 kubičnih metrov meteorne vode.


-23.5. je ob 11.34 v Lazah, občina Logatec, ob železniški progi okoli 200 metrov od železniške postaje Planina gorela podrast in grmovje. Požar manjšega obsega smo pogasili gasilci PGD Laze-Jakovica in PGD Dolnji Logatec.


-19.5. je zagorel objekt za predelavo lesa na Zaplani v občini Logatec. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, Gorenji Logatec, Rovte, Zaplana in Vrh-Sv. Trije Kralji, ki smo požar pogasili. Objekt v izmeri 25 x 15 metrov je skoraj v celoti uničen. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, ki bodo ugotavljale vzrok požara. Gasilci PGD Zaplana so še vršili gasilsko stražo! SLIKE


-18.5. smo bili obveščeni o trku kombiniranega in tovornega vozila na avtocesti med Logatcem in Uncem. Pregledali smo odsek avtoceste vendar na njem ni bilo nobene nesreče.


-15.5. je ob 19.58 zagorelo v industrijskem objektu podjetja Kemis na Vrhniki, kjer zbirajo odpadna olja in ostale nevarne snovi. Aktivirani so bili gasilci GZ Vrhnika, kasneje pa še enote GZ Logatec, GZ Cerknica, ter gasilci GB Ljubljana in JZ GRS Kranj. Skupaj je na intervenciji sodelovalo 256 gasilcev, na zdravstveni primarni triaži je sodelovalo 27 oseb, 24 policistov in 5 oseb službe za podporo. Aktiviran je bil tudi celoten štab CZ Vrhnika. Enajst oseb je bilo evakuiranih in so bili začasno nameščeni pri sorodnikih. Požar so gasilci pogasili v zgodnjih jutranjih urah. Vzrok požara še ni znan, nastala pa je velika gmotna škoda. SLIKE


-15.5. je ob 16.26 zagorelo na več mestih ob železniški progi med Logatcem in Planino v občini Logatec. Požare na skupni površini okoli 2700 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Dolnji Logatec in Laze - Jakovica.


-13.5. smo bili obveščeni, da ekipa nujne medicinske pomoči potrebuje pomoč pri odpiranju stanovanja. Še pred izvozom smo dobili preklic.


-12.5. je med naseljema Grčarevec in Planina voznik osebnega vozila izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s cestišča. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo zavarovali mesto nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP ZD Logatec pri iznosu in imobilizaciji poškodovane osebe, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom ter pomagali vlečni službi. Poškodobani voznik je bil prepeljan v UKC Ljubljana. SLIKE


-12.5. se je ob 12.38 na avtocesti od Logatca proti Vrhniki v občini Vrhnika zaradi okvare turbine na osebnem vozilu kadilo iz motornega dela vozila. Gasilci GB Ljubljana in PGD Dolnji Logatec smo odklopili akumulator na vozilu in zavarovali kraj dogodka do prihoda pristojnih služb.


-11.5. je ob 10.01 na cesti Logatec–Laze pred odcepom za Lom, občina Logatec, voznica z osebnim voziloma zapeljala s ceste in pristala na strehi. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli in počistili razlite motorne tekočine ter postavili avto nazaj cesto. Reševalci NMP ZD Logatec so lažje poškodovano voznico oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.


-8.5. se je ob 11.29 v zaklenjenem stanovanju na Tovarniški cesti, občina Logatec, nahajala onemogla oseba. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo ob prisotnosti policistov s tehničnim posegom odprli vrata in nudili pomoč reševalcem NMP ZD Logatec pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Osebo so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.-21.4. se je ob 11.41 na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem, občina Logatec, osebno vozilo zaletelo v delovno vozilo delavcev Darsa. Posredovali smo poklicni gasilci GB Ljubljana, PGD Dolnji Logatec in Cerknica, ki smo zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, ter posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Logatec so eno osebo oskrbeli ter jo prepeljali v bolnišnico.


-13.4. je ob 18.42 na Pavšičevi ulici v Logatcu zagorelo v stanovanju bloka. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo s tehničnim posegom odprli vrata, pogasili gorečo hrano na štedilniku in prezračili prostore. Zaradi suma zastrupitve so stanovalca preventivno pregledali reševalci NMP ZD Logatec.


-10.4. je ob 16.19 pri odcepu za smetišče ob cesti Logatec-Žiri, občina Logatec, oseba čistila koruzno strnišče in požigala odpadke. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo pregledali kurišče in se prepričali, da je ogenj ugasnil. Osebo smo opozorili na prepoved kurjenja v naravnem okolju. O dogodku so bili obveščeni tudi policisti.


-8.4. je ob 15.37 na avtocesti Postojna–Ljubljana, pred izvozom Vrhnika v istoimenski občini, zagorel avtobus. Do prihoda gasilcev GB Ljubljana in PGD Dolnji Logatec je voznik sam uspel pogasiti začetni požar z ročnim gasilnikom. Gasilci smo vozilo pregledali s termovizijsko kamero in ga pospremili do bližnje črpalke. Posredovali smo tudi pri prometni nesreči dveh osebnih vozil, ki se je zgodila v bližini. Odklopili smo akumulatorje na vozilih, poškodovanih ni bilo.


-8.4. so ob 15.37 v občini Logatec zagoreli trava in podrast na petih lokacijah. Aktivirani smo bili gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo požare pogasili. Skupno je pogorelo okoli hektar površin.


-7.4. je ob 7.17 na avtocesti med priključkom Logatec proti Vrhniki, na viaduktu Verd, občina Vrhnika, vozilu odpadlo zadnje kolo. Gasilci PGD Dolnji Logatec in GB Ljubljana smo zavarovali kraj dogodka ter počistili razlite motorne tekočine.


-4.4. so ob 14.04 na železniški progi Logatec–Rakek v občini Logatec goreli pragovi. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo pogasili pet gorečih pragov.


-3.4. se je ob 19.17 ob progi pod Cesarskim vrhom v občini Logatec kadilo iz ostankov manjšega kurišča. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo tleče veje in kurišče dokončno pogasili.


-3.4. je ob 19.07 v Hotedršici, občina Logatec, zagorela podrast na površini okoli 200 kvadratnih metrov. Požar smo pogasili gasilci PGD Hotedršica in Dolnji Logatec.


-2.4. so ob 16.28 na območju Blekovskih gmajn, občina Logatec, policisti ob pomoči sprehajalcev prijeli dva požigalca, ki sta kurila v naravnem okolju. Na prošnjo policistov je na kraj dogodka odšel gasilec PGD Dolnji Logatec, ki je preventivno pregledal okolico kurišča in ga izdatno zalil z vodo. Nadaljnje postopke s prijetima storilcema vodi policija.


-2.4. je ob 11.39 v bližini železniške proge v naselju Martinj hrib, občina Logatec, na požarišču prejšnjega dne ponovno zagorela podrast. Požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Dolnji Logatec.


-2.4. je bil ob 9.10 v naselju Kalce, občina Logatec, v gozdu opažen dim. Gasilci PGD Gorenji Logatec in PGD Dolnji Logatec smo ugotovili da je dim posledica nadzorovanega kurjenja suhe slame. Ogenj so pogasili, osebo, ki je ogenj zakurila pa opozorili na prepoved kurjenja v naravnem okolju. O dogodku je bila obveščena tudi policija.


-1.4. je ob železniški progi Ljubljana-Divača v občini Logatec na več mestih na obeh straneh proge gorelo od ulice Mali most proti železniški postaji Planina v dolžini okoli 2 kilometra. Požar, kjer je gorelo grmovje in tudi drevesa je pogasilo 62 gasilcev iz PGD: Dolnji Logatec, Gorenji Logatec, Laze-Jakovica in Rovte. Pogorelo je okoli 3 hektarje površine. V času gašenja so vlaki vozili z zmanjšano hitrostjo. SLIKE


-31.3. je ob 13.54 je pri naselju Žibrše v občini Logatec zagorela podrast v gozdu. Požar na površini okoli treh hektarjev smo pogasili gasilci PGD Dolnji Logatec, Gorenji Logatec in Rovte. SLIKE


-31.3. smo ob 11.22 na Tovarniški cesti v Logatcu gasilci PGD Dolnji Logatec s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem NMP ZD Logatec do onemogle osebe.


-30.3. je ob 16.25 na Tržaški cesti v Logatcu gorela trava na površini 500 kvadratnih metrov. Gorečo suho travo in nekaj odpadnega lesa smo pogasili dolnjelogaški gasilci.


-27.3. je ob 18.16 v bližini železniške postaje Planina, občina Logatec, kontrolirano kurjenje ušlo nadzoru. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec in PGD Laze-Jakovica in pogasili okoli sto kvadratnih metrov goreče podrasti in vejevja.


-15.3. smo prejeli poziv, da se kadi iz tovornjaka na avtocesti med Logatcem in Vrhniko. Tovornjaku je razneslo pnevmatiko. Naše posredovanje ni bilo potrebno.


-14.3. je ob 13.37 ob Gorenjski cesti v Logatcu zagorela trava. Požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Gorenji Logatec. Aktivirani smo bili tudi člani PGD Dolnji Logatec vendar smo še pred izvozom prejeli preklic intervencije.


-13.3. je ob 19.25 v Hotedršici gorela trava. Posredovali smo gasilci PGD Hotedršica in Dolnji Logatec, ki smo požar pogasili.


-11.3. smo ob 15.33 na Tovarniški cesti v Logatcu, gasilci PGD Dolnji Logatec, s tehničnim posegom odprli vrata in omogočili reševalcem dostop do onemogle občanke. Reševalcem NMP ZD Logatec smo pomagali tudi pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.


-10.3. je ob 16.02 na Vodovodni ulici v Logatcu, občina Logatec, gorela suha trava in podrast na površini okoli 300 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo požar pogasili.


-7.3. so v dimniku stanovanjskega objekta na Stari cesti gorele saje. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo dimniški požar pogasili, zaradi nastanka strupenih plinov in dima pa smo stanovanje prezračili. SLIKE


-18.2. je ob 11.57 na Tovarniški cesti, občina Logatec, v stanovanjski hiši mlajši otrok zaprl vrata balkona, na katerem je ostala ujeta oseba. Posredovali smo gasilci PGD Dolnji Logatec, ki smo s tehničnim posegom odprli vhodna vrata objekta in osebo rešili z balkona.


-2.2. so ob 18.21 v Rovtah v občini Logatec zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali smo gasilci PGD Rovte in Dolnji Logatec, ki smo počakali, da so saje dogorele ter nato očistili dimnik.


-31.1. smo ob 06:04 prejeli poziv, da obstaja možnost, da je zaradi hude poledice na cesti Logatec - Laze osebno vozilo zapeljalo iz ceste. Po prihodu na kraj smo ugotovili, da v vozilu ni oseb in zavarovali kraj dogodka do prihoda policije in delavcev cestnega podjetja. Cesta je bila zaradi poledice nekaj časa zaprta.


-30.1. so se ob 17.01 na Tovarniški ulici v Logatcu vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo dimnik in ostale prostore pregledali s termo kamero ter dimnik očistili.


-17.1. smo bili obveščeni o dimniškem požaru pri vrtcu v Gorenjem Logatcu. Aktivirani smo bili gasilci PGD Gorenji Logatec in PGD Dolnji Logatec. Slednji smo med vožnjo obrnili, saj gornjelogaški gasilci niso potrebovali naše pomoči.


-12.1. smo gasilci PGD Dolnji Logatec v ulici Loka, občina Logatec, omejili in pogasili požar lesene lope.


-11.1. je v stanovanjski hiši na Vilharjevi ulici zagorel štedilnik. Gasilci PGD Dolnji Logatec smo pogasili goreč štedilnik ter ga odnesli iz hiše. Zaprli smo tudi plinsko jeklenko ter prezračili stanovanje. SLIKE


Untitled Document